top of page

ishan13 群組

公開·41 位會員

(((SE<))) Strømsgodset Vålerenga 5 august 2023


Strømsgodset – Vålerenga På NettLaget har mistet sine største profiler, men det blir ikke enkelt å møte Strømsgodset i år heller. Vi tror drammenserne vil kjempe om medalje i år også. Med Ronny Deila ved roret bygget Strømsgodset seg opp til å bli en av de ledende klubbene i Norge. Møysommelig og med god spillerlogistikk ble en grunnmur lagt. … Fortsett å lese «Tippeligatipset. 5. plass: Strømsgodset» Laget har mistet sine største profiler, men det blir ikke enkelt å møte Strømsgodset i år heller.
Vi tror drammenserne vil kjempe om medalje i år også. Med Ronny Deila ved roret bygget Strømsgodset seg opp til å bli en av de ledende klubbene i Norge. Kronen på verket kom i 2013 da klubben vant sitt første seriemesterskap siden 1970. Det har skjedd litt ting siden 2013. De to kanskje største trekkplastrene, Ronny Deila og Martin Ødegaard, har forlatt skuta og igjen sitter David Nielsen og Iver Fossum. Det største tapet er nok Ronny Deila. Det blir spennende å se hvordan David Nielsen klarer å holde orden på Godset-spillet.


Strømsgodset- Vålerenga! - GodsetunionenViktig informasjon og opplading til kamp. Det er endelig klart for lørdagskamp i Drammen. Strømsgodset tar imot Vålerenga og det blir fotballfest. Samtidig skal vi aksjonere mot VAR sammen med Klanen og resten av tribunenorge. Av GU-Media. Publisert: 3. august 2023. Viktig beskjed, del gjerne med vennegjengen og sidemann. – De første 15 minuttene av kampen kommer Klanen og GodsetUnionen til å være helt stille. Ingen jubel – ingen sang. – Det samme gjelder på samtlige arenaer i Norge. Alle supportergrupper har signert og skal delta i aksjonen.


– Hvorfor gjør vi dette? GodsetUnionen har for det første et årsmøte vedtak om å jobbe mot VAR. Sammen med Norsk supporter allianse og resten av tribunenorge kjemper vi for stadion opplevelsen, øyeblikkene og fotball vi alle er glad’e i. Les mer om dette nederst i saken. – Dette er GU’s flyer (Den finner du på for oss som står på GU tribunen, på facebook) Vi skjønner veldig godt at dette ikke er optimalt og kan føles veldig rart, men vi må si ifra så vi blir sett og hørt og at de som bestemmer skjønner alvoret. Vi håper alle respekterer avgjørelsen som er besluttet.


Varsler stor VAR-aksjon VAR sitt inntog i norsk fotball har fått fotballsupportere i hele landet til å bli sinte. Nå varsles det VAR-aksjon på alle Eliteseriens tribuner. – Innføringen av VAR er en skandale. VAR dreper mye av gleden ved mål. Ventetid på 7 minutter, soleklare røde kort som ikke blir dømt og millimeteroffsider man ikke kan stole på ødelegger tribuneopplevelsen. Det sier Ole Kristian Sandvik, talsperson i Norsk Supporterallianse (NSA). Sammen med supportergrupper, ultrasgrupper og andre tribunegrupperinger på alle Eliteseriens tribuner tar NSA nå initiativ til en stilleaksjon de første 15 minuttene i runde 17 og 18 av Eliteserien.


Ødegaard er også et tap, men ikke på langt nær så viktig som Deila. I tillegg til nevnte spiller og trener har også Adam Larsen Kwarasay forsvunnet. Han kan vise seg å være en tung spiller å miste. En av Tippeligaens beste keepere er blitt erstattet av Espen Bugge Pettersen fra Molde. I vår mening er det et skritt ned, men de har fortsatt en keeper som på sitt beste er i landslagsdiskusjonen og matchvinner.


Eliteserien: Strømsgodset - Vålerenga | TV 2 Play


Målfest mellom Strømsgodset og Vålerenga - Nettavisen


Strømsgodset - Vålerenga - Eliteserien - 17. runde, 05.08.2023


Strømsgodset – Vålerenga på TV & Live Stream - tid, kanal |


Når aksjonen er over kliner vi til 100%. Strømsgodset’s menn skal få støtte fra GodsetUnionen og Marienlyst. Kampen om tribunen starter. Bånn gass og forhåpentligvis får vi en festkveld på Marienlyst med tre pinner i beltet. Ta del i engasjementet om stadion opplevelsen, ta del i tribunekampen, ta del i lidenskapen! Vi er GodsetUnionen, Strømsgodset’s 12 mann! Leder Truls W. Schøne Sammen med styret. Her er et lite utdrag fra en artikkel delt igår.


Aldri før har så mange grupperinger på norske tribuner samlet seg om en felles sak. Sinne over VAR har økt de siste rundene. Flere supportergrupperinger har allerede hatt lokale aksjoner. Stabæksupporterne forlot stadion når kampen mot Viking ble sparket i gang. HamKam-supporterne gjennomførte også en walkout. Dette er sterke og uvanlige virkemidler på norske tribuner. Flere trofaste supportere gjennom tiårer har sagt at de vurderer å slutte å gå på kamp om VAR ikke fjernes. Det synes Sandvik er svært alvorlig.


Strømsgodset - Vålerenga • Fotball (herrer) - VG Live


Strømsgodset - Vålerenga


Vålerenga vraker Sjøeng mot Godset - NRK


關於

歡迎光臨群組!您可以和其他會員連線,取得更新並分享影片。

會員

 • 13
 • jan pakhi
  jan pakhi
 • Black Adam
  Black Adam
 • Devit Lee
  Devit Lee
 • nahid iqbal
  nahid iqbal
bottom of page