top of page

ishan13 群組

公開·41 位會員

((Livestream TV!)) Norge mot Østerrike på online 05.08.2023


Sport - NRK TVFIFA Fotball-VM 2023Fotball - VM kvinnerDe norske fotballjentene skal nok en gang kjempe mot verdens beste landslag i kampen om VM-trofeet. Siste sportssendinger direkte og i opptakDuplantis – mot nye høyderFra vidunderbarn til verdens beste – Sveriges stavsprang-stjerne Armand «Mondo» Duplantis hoppet seg til en lovende idrettskarriere allerede som barn. DokumentarMcEnroeDen legendariske John McEnroe er ein av tidenes mest suksessfulle tennisspelarar, men er kanskje best kjent for temperamentet sitt. Mo Farah – å løpe for livetBAFTA-vinnande dokumentar om den olympiske meisteren Mo Farah. Han fortel si sjokkerande historie – om traume, menneskesmugling og moderne slaveri.
Østerrike - VG Nå: Nyhetsdøgnet


Fotball - EM jenter 19Fotball - EM jenter 17Qatar-VM: skittent spillDøde migrantarbeidere, grønnvasking og en omstridt herrelunsj i det franske presidentpalasset – hvordan i all verden fikk Qatar kjøpt fotball-VM? Fotball er livetFor noen betyr proffdrømmen mer enn noe annet. Om seier og tap, svik og tilgivelse. OutragedDiskriminering er et stort problem i fotball. Historien om fotball-EMEM i fotball startet som en turnering uten flere av de beste fotballnasjonene og med bare fire lag i sluttspillet. Bli med på en reise fra den sped...


Reaksjoner etter kampene mot Østerrike og Nord-Irland


[STREAMING!] USA mot Tsjekkia 25/05/2023 mai Canada – No


Språkkravet for utvekslingsstudenter er B2 på CEFR-skalaen (Common European Framework of Reference for Languages). Alle Erasmus-studenter som skal studere på tysk eller engelsk vil få tilsendt en obligatorisk online språktest, og de som har behov for det vil bli tilbudt et gratis online språkkurs. Tar du språkkurs i Østerrike eller Tyskland i 4 uker før studiestart kan du få støtte til dette fra Lånekassen. Studieavgift Du betaler ikke skolepenger ved denne institusjonen, og får Erasmus+ stipend i tillegg til støtte fra Lånekassen.


Duplantis – mot nye høyderFra vidunderbarn til verdens beste – Sveriges stavsprang-stjerne Armand «Mondo» Duplantis hoppet seg til en lovende idrettskarriere allerede som barn. Let's Fucking Go! De holder ingenting tilbake – verken på banen eller i kampen for likestilling. Rett før verdenscupen saksøker USAs kvinnelandslag fotballforbundet. Den siste kampenALS-syke Alf Brun ba om hjelp til å se favorittklubben én siste gang fra tribunen. Han fikk mer enn det.


Norges Basketballforbund


Nederland - Norge 1993At Norge klarte poeng i den viktige VM-kvalifiseringen mot Nederland i 1993 kalles et under. Lad opp til nytt drama i Rotterdam med å se igjen hvo... FotballkrigenBård Tufte Johansen reiser verden rundt for å besøke de mest konfliktfylte fotballoppgjørene som finnes. Utrolige utøvereNorske idrettsutøvere gjør spektakulære triks. Best i verden: Ole Gunnar Solskjær - ti magiske dagerEtter bare halvannen sesong i den norske eliteserien blir han hentet til selveste Manchester United. Læregutten blir fort en stor helt i en av ve... Heia Fotball - animertDe beste historiene fra Heia Fotball - i animert form. Heia Fotball er en ukentlig podkast fra NRK P3.


[[[Se]##]] Norge mot Kypros på online 20/06/2023 [[bo##]] La


Hvem står bak, og hva er hensikten? Hjerte for fotballÅge Hareide møter Christian Eriksen og landslagssjef Kasper Hjulmand for å snakke om hjertestansen, Danmarks VM-sjanser og det omstridte mesterskap... Ronaldo: intervjuet– Jeg føler meg forrådt. Cristiano Ronaldo holder ingenting tilbake i intervjuet som sender sjokkbølger gjennom fotballverdenen.


Team IngebrigtsenBak løpebrødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen står en storfamilie helt utenom det vanlige. Norsk dokumentarserie. Eksponert– Hver sving betyr noe. Nikolai Schirmer må levere ekstreme prestasjoner for å leve drømmen som skikjører og filmskaper. Hvor lenge kan det vare? Muhammad AliHan fulgte sine egne regler, i ringen og i livet. – Han var selve tidsånden, skrev Norman Mailer. Et ikon som fremdeles inspirerer. Hodet i klemmeLandslagstrener Fritz Aanes strammer grepet.


FH Campus Wien University of Applied Sciences - HVL


Damene slår tilbake! (Kamp 3) | Norsk Bridgeforbund - Bridge.no


UtvekslingsstadFH Campus Wien har ca. 6000 studenter og er ett av Østerrikes største tekniske universiteter. Skolen ligger i Wien og ble stiftet i 2001 som resultat av fusjonen mellom tre tekniske høgskoler. Sommeren 2004 fikk skolen endelig tittelen Fachhochschule (University of Applied Sciences). Wien er hovedstaden i Østerrike og en av dei ni delstatene i det føderale landet. I mars 2004 hadde byen over 1, 6 millionar innbyggere. Wien er sete for mange internasjonale organisasjoner, som OPEC og IAEA, og er i tillegg den tredje FN-byen i tillegg til Genève og New York. Byen er et viktig transportknutepunkt med fire flyplassar, og er en populær turistby. Elven Donau renner gjennom byen.


TV 2 Livesport | Fotball - Live resultater, statistikk, nyheter og


TYSKLAND – SVEITS – ØSTERRIKE - Simpleview CMS


Østerrike – Norge: Slik ser du EM-kampen på nett, uansett


關於

歡迎光臨群組!您可以和其他會員連線,取得更新並分享影片。

會員

 • 13
 • jan pakhi
  jan pakhi
 • Black Adam
  Black Adam
 • Devit Lee
  Devit Lee
 • nahid iqbal
  nahid iqbal
bottom of page