top of page

ishan13 群組

公開·41 位會員

[DIREKTESTRØMMING@@@] Strømsgodset mot Vålerenga 5 august 2023


SIF har prestert på det jevnlig– Siden forrige gang vi møtte Vålerenga har vi prestert veldig stabilt, så vi har mye å revansjere fra den kampen. Vi skal vise hvem vi er og hva vi står for. Det syntes jeg ikke vi gjorde godt nok forrige gang. Så vi gleder oss til en ny kamp mot dem, forteller trener Henrik PedersenGjestene fra Oslo. De sliter med å sette sjansene. Det håper VIF-treneren å gjøre noe med når de møter Strømsgodset på bortebane på Marienlyst i (Drammen).
Ikke like sterke som vanlig her hjemme heller, hvor de står med 12 poeng etter sju kamper selv om 10-6 i målforskjell der er ganske bra. De mistet viktige Tobias Gulliksen for til Bodø/Glimt for noen uker siden, men i går ble det klart at de henter både Bent Sørmo og Eirik Ulland Andersen til klubben.


Målfest mellom Strømsgodset og Vålerenga - Nettavisen


Begge er spilleklare allerede til denne kampen mot Vålerenga. Vålerenga er i full krisemodusDet sorte hullet som Vålerenga driver å graver blir bare større og større. 2-3 hjemme for Sandefjord sist var på mange måter bunnpunktet med baklengs i mot fire minutter på overtid, og nå går det kanskje ikke an å komme særlig mye lavere. Med 0-1-7 på de åtte siste har de inntatt en plass under streken med kun 11 poeng, og nå har de fått en luke på fem poeng opp til HamKam og Stabæk som begge har 16 poeng over kvalikplassen.


Slik kan det ikke fortsette, sa Dag-Eilev Fagermo til Dagsavisen tidligere i uka. En annen sentral mann Vålerenga tar farvel med søndag er fysioterapeuten Moa Dajani. Han velger å flytte hjem til Palestina etter åtte års jobb i VIF. Han har han spesiell historie du kan lese om her. PS. Etter søndagens runde er det to ukers pause i Eliteserien på grunn av landskamper. Både VIF og Godset vil ha med seg en god følelse inn i den fasen. VIF starter slik: Magnus Sjøeng - Petter Strand, Henrik Heggheim, Stefan Strandberg, Simen Juklerød - Magnus Riisnæs, Odin Thiago Holm, Henrik Bjørdal - Daniel Håkans, Seedy Jatta, Mohamed Ofkir. [ De var trenere i VIF sammen. Nå møtes de i duell]Hold deg oppdatert. Få Oslosportens nyhetsbrev fra Dagsavisen! ---FAKTAVIFs hjemmekamper til nå: Sarpsborg 0-2, Lillestrøm 3-4, HamKam 3-0, Bodø/Glimt 1-3. Godsets bortekamper til nå: Lillesrøm 3-4, HamKam 0-2, Viking 1-1, Molde 2-3, Odd 1-1.


Vålerenga - Godsetunionen


[[SPORT!!]] Vålerenga mot Viking på online 01/07/2023 [[SPOR


VIF mot Godset: To klubber under press - Dagsavisen


Vålerenga hadde en transportetappe av en kamp borte mot Sotra (seier 2-0). Men ingen av klubbene er fornøyd med vårsesongen i Eliteserien. Les alt om Vålerenga her! Har gode minnerJørgen Isnes kommer til en arena han har mange gode minner fra som KFUM-trener. Laget måtte bruke Intility som hjemmearena da deres egen hjemmebane var stengt. Fredrik Kristensen Dahl, forsvarsspilleren Isnes tok med seg fra Kåffa, har spilt hvert eneste minutt i Eliteserien til nå. Han har også gode minner fra banen ved Vallefeltet. – Ja, vi leverte noen gode prestasjoner der, og det er uansett en kul arena å spille på, sier Dahl til Strømsgodsets hjemmeside.


Vålerenga vraker Sjøeng mot Godset: – På ingen måte en


august. Etter det har det blant annet blitt seks strake uavgjorte kamper før de tapte 2-1 for Molde i sist runde. Siste seier på Marienlyst kom 29. juli – da var det fremdeles varmt og godt i været og motstanderen het Brann. Les: OBOS–LIGA-klubb tok grep Bård Finne er Vålerengas toppscorer så langt med åtte fulltreffere, tett fulgt av Vidar Örn Kjartansson som har scoret syv mål på kun seks matcher. Johan Hove har funnet nettmaskene åtte ganger på 22 kamper for hjemmelaget, mens Lars-Jørgen Salvesen har vært sist på ballen ved seks anledninger.


Vålerenga - Strømsgodset @TicketCoSe salkartet under for å finne ut av hvor du ønsker å sitte. Rabatt: Gjelder studenter, honnør og militær med gyldig bevis, samt barn på felt uten barnekategori. Barn: Opp til og med 16 år (på kjøpstidspunkt). Barn opp til og med 4 år gratis om de sitter på fanget. Handicap- og ledsagerbilletter: Kun i Sjappa. Kontakt post@sjappa. net for mer info. Ønsker du billetter til vår VIP i 4. etg.? Kontakt vår Markedssjef på maa@vif. no.


VIF mot Godset: To klubber under press11/06/2023 12:06Men begge lag gikk videre i cupen denne uka og bruker den lille oppturen for det det er verdt foran søndagens møte på Intility. For Strømsgodset var det viktig å få uttelling etter mye sjansesløseri i serien. 4-1 borte over Vard Haugesund i cupen var godkjent.


Kamp: Strømsgodset - Vålerenga3 - 2 33' J. Hove (H. Stenevik) 35' L. Salvesen 37' L. Vilsvik PAUSE 46' UTI. Näsberg INNJ. Nation 52' V. Kjartansson (T. Christensen) 59' UTJ. Ipalibo INNK. Krasniqi 63' UTT. Ismaheel INNP. Strand UTT. Christensen INNO. Holm 67' A. Dønnum (O. Sahraoui) 68' UTV. Kjartansson INNH.


Strømsgodset lekte med Vålerenga - altaposten.no


Leieoppholdet er over. Han har vært førstevalg ved siden av Stefan Strandberg i midtforsvaret til nå. Hvordan stoppersituasjonen er i VIF, diskuterte vi i siste podkast Trikkeligaen:Trikkeligaen er en podkast fra Dagsavisen om oslofotball. Den kan høres på Apple Podcasts her, på Spotify her, eller der du vanligvis finner podkaster. I tillegg kan du høre den i spilleren under:– Vi har bare to kamper på rad med samme lag i år. Hele stallen er byttet ut siden jeg kom.


65Spillestopp: Lørdag 5. august kl. 17. 59Kampen vises på Tv2 Sport Premium og Tv2 PlayStrømsgodset har mistet formen de haddeEtter at Strømsgodset fant godformen med fire seire på rad har de slitt med å gjenskape den i de siste kampene. Etter tre strake 0-1 tap for Brann borte, Rosenborg hjemme og Aalesund borte har det blitt magert med både mål og poeng for drammensklubben nylig. Nå har de fortsatt god klaring med sju poeng ned til kvalik, så noen umiddelbar fare er det ikke. Blant de bedre i forsvar med 19 baklengs, men de har ikke klart å levere særlig bra fremover hvor de også står med kun 19 scorede mål.


Vålerenga kom til kampen med en fersk 4-1-seier over Sarpsborg. I det oppgjøret var omtrent «alle» gode. Borte mot Strømsgodset fikk Oslo-klubben mer motstand. Etter 19 minutter vant Tobias Gulliksen ballen på 20 meter. Han fant Fred Friday, som leverte et praktmål. Etter noen steg bøyde han ballen over og rundt VIF-keeper Kristoffer Klaesson og limet den i vinkelen fra hjørnet av 16-meteren. Etter 66 minutter fikk Vålerenga en fortjent utligning.


Før kampen Strømsgodset - Vålerenga: - Tror det blir en jevnspilt og intens kampMARIENLYST: (SPORTEN): Vi går mot slutten av årets Eliteserien, som på mange måter har vært en annerledes sesong. Det gjenstår kun åtte runder av årets Eliteserie og vi er for alvor inne i den perioden hvor hvert eneste poeng er viktig, både i topp og bunn av tabellen. I kveld møtes to lag som begge har mer enn nok å kjempe for, Vålerenga jakter medalje, mens Strømsgodset sårt trenger en seier for å holde nedrykksstriden på armlengdes avstand.


Strømsgodset har spilt fem bortekamper allerede og står med bare to poeng. [ Dicko Eng om motgangen i vårsesongen]Langt under pariVålerenga kan peke på Eliteseriens svakeste hjemmestatistikk og står med bare en seier og tre poeng etter de første fire kampene. – Selvsagt skal vi slå Strømsgodset hjemme, sa sportssjef Joacim Jonsson til TV2 før helgen. Han vet at det blir mye negativt fokus igjen hvis det ikke blir tre poeng mot et lag som ligger bak dem på tabellen. VIF-trener Dag-Eilev Fagermo peker på den manglende kontinuiteten i laguttak som en av årsakene til at laget bare står med ti poeng etter ni kamper. Henrik Heggheim og Stefan Strandberg på Vålerenga-trening. (Jørn H. Skjærpe)Siste kamp for HeggheimOg nye endringer vil komme når Henrik Heggheim spiller sin siste kamp for klubben mot Godset.


Vålerenga - Strømsgodset - 29.05.2022 13.00


Les: Ryan Giggs oppfordrer United-supporterne til å se mot Liverpool Strømsgodset har hatt et godt tak på Vålerenga på Marienlyst. De fem siste kampene har alle endt med seier, og får å gjøre statistikken hakket bedre; ti av de siste tolv har endt med triumf for drammenserne. Fjorårets oppgjør i Drammen endte 3-2 etter at Muhamed Keita kom inn ved pause og scoret to flotte mål før han ble byttet ut igjen i sluttminuttene. På Intility tidligere i år vant Vålerenga kontrollert 2-0 etter scoringer av Osame Sahraoui og selvmål av Lars-Jørgen Salvesen. Vålerenga har gått seirende ut av fire av sine seks siste kamper og har totalt vunnet fire bortekamper denne sesongen. Strømsgodset har ikke vunnet en kamp siden de slo Haugesund på fremmed gress 16.


Eliteserien 2021 - Strømsgodset - Vålerenga0-1: Henrik Bjørdal står på rett sted inne i feltet, og sender Vålerenga i ledelsen. 0-2: Dønnum fører ballen inn i feltet, slipper til Borchgrevink som kommer på overlapp, han setter ballen i mål fra skrått hold. Foto: NTBFå hyppige oppdateringer fra kveldens eliteserierunde i feltet under: Foto: NTBFred Friday tok Strømsgodset i føringen med et kunstmål, men etter pause våknet Vålerenga og fikk med seg 1-1 i Drammen søndag kveld.


Målfest mellom Strømsgodset og VålerengaEt Strømsgodset uten mål på tre kamper møter et Vålerenga i motgang. Det kan fort ende traust eller med målfest. Vi tror mest på det siste. Etter en flott periode har det nå blitt både mål og poengtørke for Strømsgodset. Enda verre er det for Vålerenga som står uten seier på de åtte siste. Vi tror trenden brytes i denne. Denne ender fort enten-eller, og vi tror det kan ende med målfest. Det spiller du her til 2. 65 i odds. Strømsgodset - VålerengaOver 3, 5 mål @ 2.


Strømsgodset - Vålerenga


Strømsgodset med utrolig snuoperasjon mot Vålerenga - TV2


關於

歡迎光臨群組!您可以和其他會員連線,取得更新並分享影片。

會員

 • 13
 • jan pakhi
  jan pakhi
 • Black Adam
  Black Adam
 • Devit Lee
  Devit Lee
 • nahid iqbal
  nahid iqbal
bottom of page