top of page

ishan13 群組

公開·41 位會員

(Élő Sport@@) Mezőkövesdi SE Diósgyőr közvetítés 5 augusztus 2023


Az első négy mérkőzését megnyerte a DVTK és ezzel egyedüli magyar klubként került a harmadik körbe. A Rapid Wien-t idegenben 1-0-ra, otthon 3-2-re győzték le a diósgyőriek, a Dundee United-et Skóciában szintén 1-0-ra, otthon pedig 3-1-re. Mindössze négy európai csapat mondhatta el magáról, hogy százszázalékos teljesítményt nyújtott! Igaz a harmadik körben a Kaiserslautern már kemény diónak bizonyult (a németek Diósgyőrben 2-0-ra, otthon 6-1-re győztek), csak úgy mint egy év múlva a KEK-ben a Celtic Glasgow (a skótokat azért az idegenbeli 6-0-s vereség után, otthon 2-1-re legyűrték a vasgyáriak). A nemzetközi porondhoz tartozik meg, hogy a nagyválogatottban 5 diósgyőri játékos (Szántó, Salamon, Kutasi, Tatár, Borostyán) is bemutatkozhatott 1979 őszén, pedig ez korábban csak hét (Berecz, Füzér, Károlyi, Dudás, Szigeti, Solymosi és Tamás), később pedig egy (Egressy) labdarúgónak sikerült.
Szólt az induló, visszatértek a régi címerhez és az első találkozót kétezren(! ) tekintették meg. A Borsod Volán segítségével, és játékjogán néhány hónap múlva már a harmadosztályban szerepelt a DVTK, de nem sikerült kiharcolni a feljutást (2000/01). Időközben megalakult a DVTK Kft., amely telephelyet cserélt a bőcsi labdarúgócsapatot üzemeltető gazdasági társasággal, így a következő bajnokságnak már az NBI/B-ben vágott neki a csapat (2001/02).


A legendás bronzérem máig a klub egyetlen élvonalbeli bajnoki medálja. A DVTK a nemzetközi porondon is jeleskedett. Először 1977 őszén a Kupagyőztesek Európa Kupájában. A török Besiktas volt az első ellenfél és az első találkozót 2-0-ra megnyerte, ám a visszavágón a diósgyőriek kiütötték ellenfelüket. Az 5-0-s győzelem a klub történetének egyik legemlékezetesebb mérkőzése. A második körben a jugoszláv sztárcsapat, a Hajduk Split várt a Diósgyőrre és az első találkozót Miskolcon 2-1-re sikerült megnyerni. A spliti meccs óriási izgalmakat és drámai küzdelmet hozott, végül tizenegyespárbajban jutott tovább a Hajduk. 1979 őszén az UEFA-kupa és a legendás nagy menetelés következett.


[TV-t néz] Besiktas Mezőkövesdi SE és élő online közvetítés


Tesztmeccsekkel avatják fel az új Diósgyőri Stadiont - Csakfoci


Szabó Géza átvette a csapat irányítását, de az első három évben még akadozott a szekér (1974/77). Legalábbis a bajnokságban. A kupában viszont robbantott a DVTK! Az 1977-es négyes döntőbe, a bajnokság első három helyén végző fővárosi csapat, a Vasas, az FTC és az Újpest mellett a DVTK jutott be, s miközben mindenki pesti győzelmet várt, az elsőség Szabó Géza fiaié lett.


Az 1921/22-es pontvadászatban történt meg először, hogy a diósgyőriek döntő meccs után szerezték meg a bajnoki címet, ekkor a Hatvani AC csapatát verték meg 4:2-re. A következő három esztendőben (1922/23, 1923/24, 1924/25) zsinórban nyerte a bajnoki címeket a Diósgyőr, mindhárom alkalommal a Salgótarjáni BTC-vel szemben elhódítva a kerületi elsőséget. A győzelmek után a DVTK bekerült az országos rájátszásba, amelyek közül talán a legemlékezetesebb, amikor 1925-ben a Ferencvárossal került szembe a Diósgyőr.


Az olimpiai együttes pedig teljesen a DVTK-ra épült. Példátlan a magyar labdarúgás történetében, hogy egy válogatottban kilenc játékos szerepeljen egyetlen klubcsapatból. Márpedig a Lengyelország elleni diósgyőri selejtezőn így történt. Kilenc DVTK-játékos játszott azon a mérkőzésen (Szántó, Salamon, Kutasi, Tatár, Borostyán, Veréb, Oláh, Fekete és csereként Fükő). Az olimpiai csapat három meccset vívott Diósgyőrben, Romániát 3-0-ra, Lengyelországot 2-0-ra és a későbbi olimpiai bajnok Csehszlovákiát 3-0-ra verte meg, tehát még gólt sem kapott! Csak érdekességképpen, az olimpiai tornára a csehszlovákok jutottak ki a csoportból, és a moszkvai játékokon az elsőséget is elhódították.


eredmények, meccsek, Mezőkövesd - Diósgyőri VTK élőben


A négyes fináléban ugyanis az Újpesti Dózsát 4-1-re verték meg, s bár a Fradi 3-0-ra nyert, a Vasas elleni 1-0-ás győzelem a klub fennállásának addigi legnagyobb sikerét jelentette! A kupát három évre rá ismét megszerezte a Diósgyőr, miután 1980-ban, a veszprémi döntőben 3-1-re megverte a Vasast. Érdekesség, hogy egy év múlva ismét ez a két csapat találkozott egymással a szegedi kupadöntőben, de ekkor az angyalföldiek nyertek 1-0-ra. Közben a bajnokságban is egyre jobban menetelt a diósgyőri aranycsapat és az 1978/79-es pontvadászat végén a harmadik helyen végzett.


00: Nyírbátori SC–Újpest 20. Paks élő eredmények, végeredmények, következő meccs, Puskás Akadémia - Paks élőben | Foci, MagyarországSEGÍTSÉG: Ez a(z) Paks eredmények oldala a Foci/Magyarország szekcióban. (SPORT>>) Diósgyőr PAFC élő közvetítés 29/07/2023M4 Sport[[[FOLYAM>>]]] PAFC Düsseldorf közvetítés 17 július 2023 hel[[ÉLŐ HD>]] MTK Hajduk Split élő közvetítés 5 július 2023 SpSport365. hu - Hétfői sport: AZ Alkmaar – Hajduk Split UEFA Ifjúsági Liga döntőFUTBALLPROGRAM NB II 33. FORDULÓ 20.


A remek évet azonban keserű ébredés követte, a szinte ugyanabban az összeállításban játszó Diósgyőr a következő pontvadászatot ugyanis kieső helyen fejezte be… III. A harmadik negyedszázad (1960-84) A diósgyőri labdarúgás a csúcsra ér. A DVTK kétszer megnyeri a kupát, a bajnokságban bronzérmes helyen zár, kilép a nemzetközi porondra, a különböző válogatottakban pedig sorra mutatkoznak be a vasgyári játékosok. Diósgyőrt úgy emlegetik, mint a magyar labdarúgás fővárosát! A korszakhatár lehetne akár 1961 is, hiszen a nagyszerű menetelés után egy évvel a DVTK kiesik az első osztályból (1960/61). Nem egyszerű a visszakapaszkodás, ez végül csak két év múlva sikerül, miután egy hihetetlenül izgalmas versenyfutás végén, amelyben hol az Ózd, hol a Diósgyőr vezet, a piros-fehéreké lesz az elsőség (1962/63).


DVSC - Puskás Akadémia FC. [[[FUTBALL!! ]***]] Várda DVSC online közvetítés 11/03/2023 hu((FUTBALL=)) PAFC Paks és élő online közvetítés 25. [[[ÉLŐ HD>>>]-]] Videoton Honvéd online közvetítés 18 márciu Honvéd élő eredmények, végeredmények, következő meccs, MOL Fehérvár FC - Budapest Honvéd FC élőben | Foci, MagyarországSEGÍTSÉG: Ez2023 Kezdőoldal - DVSC Futball Zrt.


Pedig nem sok öröm jutott a szurkolóknak osztályrészül. Ünnepelhettek a Szeged elleni (1990/91), majd a III. Kerületi TVE elleni (1996/97) osztályozó után, majd akkor, amikor 1997 őszén a kupából sikerült búcsúztatni a Ferencvárost egy teltházas meccsen, vagy 1998 őszén, amikor a Tornyi Barnabás vezette DFC a harmadik helyen zárt. A folytatást tudjuk. Télen összeomlott minden, másfél év múlva pedig a gazdasági társaság csődbe ment, a csapat pedig kiesett, majd megszűnt (2000). A szurkolók azonban nem hagyták elveszni a diósgyőri labdarúgást és a hetedosztályban DVTK néven elindítottak egy csapatot.


Diósgyőri VTK (DVTK) | Miskolc - Facebook


A meccs 2:2-es döntetlent hozott, a megismételt találkozón pedig a Fradi 2:1-re nyert. Jellemző az akkori viszonyokra, hogy mindkét találkozót a zöld-fehérek otthonában rendezték meg… És még egy érdekesség, ami a mai eredmény-centrikus világban hihetetlennek is tűnhet. A diósgyőri Völker II. szerzett egy gólt, a ferencvárosiak reklamáltak, a bíró megkérdezte a támadót, mi történt, ő pedig becsületesen elismerte, hogy a kezére pattant a labda! Akkor még számított a becsület… Az 1926/27-es sorozatban a Salgótarjáni SE-t, az 1927/28-asban pedig a Zagyvapálfalai PBÜSE együttesét verték meg a vasgyáriak a kerületi döntőben. Ezt követően átszervezték a pontvadászatot, az alosztályok megszűntek, így a DVTK az ÉLASZ első osztály küzdelmeinek végén szerezte meg az elsőséget még öt alkalommal (1928/29 és 1929/30, valamint 1931/32, 1935/36 és 1936/37). Ám a rájátszásban továbbra sem kísérte szerencse a Diósgyőrt.


A sikeres esztendőket nehéz évek követték, a csapat folyamatosan a kiesés ellen harcolt, s végül az 1983/84-es pontvadászat végén elérte a végzete. A DVTK tízévi NB I-es szereplés és a klub legfényesebb korszaka után visszacsúszott a másodosztályba… IV. A negyedik negyedszázad (1984-2010) A diósgyőri futball legkeményebb korszaka. Folyamatos pénzügyi nehézségekkel, megszűnésekkel, átalakulásokkal. És rengeteg személycserével. De amíg a klubban számolatlanul váltogatták egymást a szereplők, egy tényező állandó volt. A minden nehézség közepette is hűségesen kitartó diósgyőri szurkolótábor. A Diósgyőr 1984-ben kiesett az első osztályból és a 2004-ig tartó húsz esztendőben, írd és mondd, mindössze öt (! ) évet játszott az élvonalban… Ám ennek ellenére több első osztályú szerepléskor is Diósgyőrben volt a legmagasabb az átlagos nézőszám.


[[[élő közvetítés tv-]](] Zalaegerszeg Osijek élő 3 augusztu(((SPORT TV))) Osijek ZTE élő adás 27 július 2023 ZTE FC ZalPaks eredmények, tabellák és részletes meccsinformációk (gólszerzők, piros lapok, oddsok összehasonlítása, …) az Eredmenyek. 15:30 Kedden a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé jutás lesz a tét a Nyíregyháza elleni negyeddöntő visszavágón, melyet 2-1-es előnyről várunk. Szerdai sportműsor: pályán az Újpest és az MTK; Tour de France - NSSzerdán az NB I-es csapatok közül a Paks, az Újpest, a Diósgyőr, a Kecskemét és az MTK is felkészülési mérkőzésen lép pályára. M4 Sport - TV műsor - Hatharom Az adás készítőinek szándéka, hogy átfogó képet adjanak a korosztályos sport legfontosabb, Mi vagyunk az Újpest (ism) Budapest Honvéd - Újpest(((TÉVÉ!! ))) Videoton Újpest és élő online közvetítés 8 ápri (ÉLŐ HD<<<<) FTC PAFC élő adás 12/03/2023 Újpest Footbal | Etkinlik Grubu Kisvárda–Debrecen, Paks–Mol Fehérvár és Budapest Honvéd–ZTE[[ÉLŐ KÖZVETÍTÉS TV!! ]] PAFC Újpest élő online 19/03/2023 [[[ÉLŐ TV===]]] Várda DVSC adás 11/03/2023 00:52:40 49:100:52:40 49:11 OTP Bank Élő közvetítés - csakfoci.


dvtk – Mezőkövesd Zsóry – Hivatalos Oldal


(((online*))) PAFC Újpest adás közvetítés 4 augusztus 2023 4


Az 1967/68-as pontvadászatban a Crvena Zvezdától idegenben 3-0-ra kikapott, Diósgyőrben 3-1-re nyert. Az 1970/71-es szezonban a Lokomotív Kassát otthon 2-0-ra verte meg, idegenben gólnélküli döntetlen született, a Celik Zenica ellen Miskolcon még sikerült nyerni 1-0-ra, ám idegenben 4-1-es vereség következett. Egy esztendős kitérő után (1973/74) aztán kezdetét vette a DVTK történetének legfényesebb korszaka.


[[[TV-T NÉZ***]]<<<<] MTK Hajduk Split adás közvetítés 5 júl00:51:48 53:48 OTP Bank Liga, DVSC- Paksi FC mГ©rkЕ‘zГ©s 00:53:48 51:29 OTP Bank Liga, KisvГЎrda Master Good -... - 00:00 Lezajlott mérkőzések OTP Bank Liga 22/23 Mezőkövesd Zsóry FC DVSC 0 - 1 2023-04-07 20:00 OTP Bank Liga 26. 14:00 Nem panaszkodhattok, idén zsinórban az ötödik élő rádiós közvetítésünk következik, ráadásul az ötből négyszer televízió sem közvetített, így aki nem tud a helyszínen szurkolni, annak nagy… LokiBlog összefoglaló: DVSC – NyíregyházaBalage2016. (SPORT>>) Diósgyőr PAFC élő közvetítés 29/07/2023 Diósgyőr éDiósgyőr élő eredmények, végeredmények, következő meccsKisvárda 8 4 2 2 16–12 +4 14 3. ((élő tv)) PAFC KTE élő adás 8 április 2023 A második fé | My Site 1ZTE - Nemzeti Sport OnlineM4 Sport (HD) tv-műsor ma | musor. hu/production/740648/ujpest-fc-vasas-fc/74000678 · #hajrálilákBelmont, MA 02478 Staff are working from home.


Aztán másfél év múlva ismét búcsú, de most már egy év múlva sikerül visszatérni (1965). És ebben a pontvadászatban a feljutást kiharcoló vasgyáriakra még egy igazi jutalomjáték várt, hiszen a bajnokság befejezése után kupadöntőt vívhattak a Népstadionban, igaz, a fénykorát élő Győr 4-0-ra győzött. Sikeres korszak kezdődött, hiszen a piros-fehérek egészen az 1972/73-as bajnokságig az élvonalban vitézkedtek. Ebből a korszakból talán az a legemlékezetesebb, hogy a Diósgyőr kétszer is szerepelt a KK-ban.


A diósgyőriek ugyanis az 1937-ig tartó időszakban nem kevesebbszer, mint tizenhárom alkalommal hódították el az elsőséget a kerületben. Az elsőt éppen az első világháború alatt, az 1916/17-es, úgynevezett hadibajnokságban, amikor alosztályi küzdelmek nélkül, egy csoportban bonyolították le a kerületi küzdelmeket, és ezt a DVTK nyerte meg. Egy esztendő múlva, az 1917/18-as kiírásban hasonló lebonyolítás mellett ismét a Diósgyőré lett a Hadibajnokság, ami már a második északi kerületi bajnoki címet jelentette. A húszas években még hétszer, a harmincas esztendőkben pedig négyszer sikerült elhódítani az északi elsőséget.


Miskolc, Diósgyőri VTK (történet, adatok) - Magyarfutball.hu


[ÉLŐ SPORT] Riga KTE élő adás 03/08/2023 Lássuk a találkozóLássuk a találkozó videós összefoglalóját LokiBlog hangsávval. (tv-t néz! ) KTE Zalaegerszeg adás közvetítés 15 április 2023 Mezőkövesdi SE Videoton élő közvetítés 10 [ÉLŐ SPORT]]] Hajduk Split Videoton adás közvetítés 11/01/2023 Nemzeti Sport 00:52:40 49:11 OTP00:51:29 49:06 OTP Bank Liga, KecskemГ©ti TE- Budapest HonvГ©d... Itt nézheted élőben a DVTK -... - Diósgyőri VTK (DVTK)OTP Bank Liga - MédiaKlikk Nézze újra a hazai labdarúgó-mérkőzéseket: közvetítéseink felvételeit 60 napig visszanézheti a MédiaKlikken! Videók. forduló DVSC Budapest Honvéd[élő adás!! ] Újpest Mezőkövesdi SE adás közvetítés 12 márciu [Élő közvetítés TV@@@] Várda Honvéd adás 29 április 2023 Foci: Zalaegerszeg élő eredmények, végeredmények OTP Bank Liga.


[[Folyam!!!]'''] Osijek ZTE online közvetítés 27 július 2023


關於

歡迎光臨群組!您可以和其他會員連線,取得更新並分享影片。

會員

 • 13
 • jan pakhi
  jan pakhi
 • Black Adam
  Black Adam
 • Devit Lee
  Devit Lee
 • nahid iqbal
  nahid iqbal
bottom of page