top of page

ishan13 群組

公開·41 位會員

[élő adás] Magyarország Horvátország közvetítés 5 augusztus 2023


55. : Ezúttal Kádárt kell ápolni. 51. : A szurkolók rázendítettek Az éjjel soha nem érhet véget című dalra. 46. : Elrajtolt a második félidő. Mindkét szurkolótábor igyekszik jó hangulatot teremteni a Groupama Arénában, a fotókat Farkas Zsolt (nb1. hu) készítette: null A magyar szurkolók így ünnepelték Szalai gólját: 45+4.
: Ígéretes helyről kaptunk szabadrúgást. Dzsudzsák kísérletét Kalinic védte. A félidőben 1-1 a mérkőzés állása. 39. : Nagy Dominik megsérült, hordágyon hagyta el a pályát. Varga Roland váltotta Nagyot. Magyarország-Horvátország 1-1 34. : Szalai góljával egyenlített a magyar válogatott. A csatár Dzsudzsáktól kapott labdát, és kiszorított helyzetből lőtt a kapura, Kalinic nem tudott hárítani. 30. : Kényszerű cserét hajtott végre a horvát kapitány, Barisic helyét Leovac vette át.


U21 férfi kézi-vb: Magyarország - Horvátország fogadási lehetőségek2023 jún 29. 00:05 Szólj hozzá! Öt győztes meccsen van túl a magyar csapat, de a neheze még csak most következik. A középdöntő hétfői játéknapján Svédország sem bírt a magyar csapattal az U21-es világbajnokságon, így Sótonyi László fiai veretlenül és egyben csoportelsőként jutottak be a legjobb nyolc közé. A csütörtöki negyedöntőben a Németország előtt fejet hajtó horvát válogatott lesz a következő akadály, mely leküzdésére ezúttal is jó eséllyel pályázik válogatottunk.


Horvátország | Összegzés - Eredmények


: Nyomták a horvátok, de nem jöttünk zavarba. Itt a csoda! Legyőztük a vb-ezüstérmest! 90. : Küzd az egyenlítésért Horvátország, öt perc hosszabbítás következik. 85. : Bese érkezett Dzsudzsák helyére. 83. : Óriási kavarodás a horvát kapu előtt, Kalmár kísérlete után Rakitic önfeláldozó módon mentette meg a kapuját az újabb góltól. Magyarország-Horvátország 2-1 76. : Dzsudzsák szöglete után Pátkai fejelt, de kísérlete felpattant egy horvát játékoson. A labda újra Pátkai elé került, és a lövése már gólt ért.


17. 58: Lejátszották mindkét ország himnuszát. Ezt megelőzően a 100. válogatottságát ünneplő Dzsudzsák Balázst köszöntötte Csányi Sándor, az MLSZ elnöke. 17. 54: A magyar drukkereken ezúttal sem fog semmi múlni. 17. 48: A magyar válogatott csoportjában ma már rendeztek egy Wales-Szlovákia mérkőzést. A találkozó összefoglalóját itt olvashatják. 17. 42: A szurkolók már nagyon várják a kezdő sípszót. 17.


Formula–1-et közvetítő csatornák listája - Wikipédia


Sport365. hu - Magyarország-Horvátország: élő közvetítésMagyarország-Horvátország 2-1 gólszerző: Szalai (34. ), Pátkai (76. ) ill. Rebic (13. ) MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Lovrencsics G., Willi Orbán, Kádár, Baráth – Nagy Á., Pátkai – Nagy D., Szoboszlai, Dzsudzsák – Szalai. Szövetségi kapitány: Marco Rossi HORVÁTORSZÁG: L. Kalinic – Jedvaj, Lovren, Vida, Barisic – Modric, Brozovic – Rebic, Rakitic, Perisic – Kramaric. Szövetségi kapitány: Zlatko Dalic Így ünnepelt a százados, vagyis Dzsudzsák Balázs: A meccs utáni sajtótájékoztató: Magyar örömünnep a Groupama Arénában! 95. p.


25. : Képek a Groupama Arénából. 22. : Ezzel a találattal vezetnek a horvátok. Magyarország-Horvátország 0-1 13. : Modric, Kramaric, Rebic volt a labda útja. Rebic az ötös közeléből vette be a magyarok kapuját. 10. : Éledezik a magyar válogatott, Lovrencsics beadását tenyerelte ki Kalinic. 8. : Dzsudzsák szabadrúgása után kerültünk helyzetbe, de Szalait hatástalanítota Vida. 6. : Perisic távoli lövését Gulácsi magabiztosan hárította. 4. : Egy szabadrúgás után Lovren fejelt, de a kísérlete nem jelentett veszélyt Gulácsi kapujára. 1. : A horvát válogatott kezdte a mérkőzést.


75. : Komolyabb helyzet nélkül zajlik a meccs, de a horvátok vannak fölényben. 65. : Cserélt Marco Rossi, Szoboszlai hagyta el a pályát, a Salzburg játékosát Kalmár váltotta. 63. : Dzsudzsák veszélyes játék miatt kapott sárga lapot. 59. : Perisic kellemetlenkedett a magyar tizenhatoson belül, lövése az oldalhálóban kötött ki. 57. : Dzsudzsák Balázs 100. alkalommal szerepel ma a magyar válogatottban.


Politikai Hetilap Budapest - 163. oldal - A Google Könyvek találata


Európai igazságügyi portál - A tagállamok joga


Livakovic három tizenegyest védett, Horvátország negyeddöntős


關於

歡迎光臨群組!您可以和其他會員連線,取得更新並分享影片。

會員

 • 13
 • jan pakhi
  jan pakhi
 • Black Adam
  Black Adam
 • Devit Lee
  Devit Lee
 • nahid iqbal
  nahid iqbal
bottom of page