top of page

ishan13 群組

公開·41 位會員

[LIVE TV<<] PEC Zwolle - Groningen live 5 August 2023


FC Groningen ongewijzigd voor duel met PEC Zwolle9 maart 2018, 13:18 • 2 minuten leestijd Mimoun Mahi juicht nadat hij Groningen tegen PEC op 4-1 zette, vorig seizoen © JK BeeldFC Groningen gaat zondagmiddag in het eigen Noordlease Stadion tegen PEC Zwolle op jacht naar de eerste overwinning van dit jaar.
PEC Zwolle-Groningen Guide de streaming


resultaten, programma, PEC Zwolle - FC Groningen live


De FC is vier duels op een rij ongeslagen, na gelijke spelen tegen Twente, NAC, VVV en ADO Den Haag. Van de andere vier wedstrijden die Groningen in 2018 speelde, eindigden er twee gelijk en werd twee keer verloren. Groningen treedt zondagmiddag om 12:30 uur tegen Zwolle waarschijnlijk aan met dezelfde basis als in de uitwedstrijd tegen FC Twente (1-1). Kasper Larsen keerde na een blessure terug op het trainingsveld, maar werkte nog wel een apart programma af.


PEC Zwolle - FC Groningen Stats: Football Scores & Results


Ludovit Reis zit na zijn knieblessure voor het eerst weer bij de selectie. Hij zit zondag op de bank. 'Reis staat er goed op. Ik durf hem zeker te laten invallen', zegt trainer Ernest Faber. 'Hij heeft de energie die we goed kunnen gebruiken zondag. ' FC Groningen begint aan de wedstrijd als dertiende op de ranglijst, PEC Zwolle staat zevende. Door het sprokkelen van punten in 2018 heeft Groningen inmiddels wel een aardig gat geslagen met de teams die vechten tegen degradatie. Het gat met de onzekere zestiende plaats (FC Twente) bedraagt acht punten.


PEC Zwolle - FC Groningen » Tussenstand & Live stream +


關於

歡迎光臨群組!您可以和其他會員連線,取得更新並分享影片。

會員

 • 13
 • jan pakhi
  jan pakhi
 • Black Adam
  Black Adam
 • Devit Lee
  Devit Lee
 • nahid iqbal
  nahid iqbal
bottom of page