top of page

ishan13 群組

公開·41 位會員

[DIREKTESTRØMMING==] Japan Norge på nett 05.08.2023


Petter Jensen er en regissør/filmfotograf fra Bodø, Norge. Petter's lidenskap for film startet tidlig i hans oppvekst, når han fikk sitt første kamera til Jul. <br/> <br/>Etter han var ferdig med utdanningen som FU-Operatør (ROV/Drone) dro Petter til Tokyo for å få mer erfaring med internasjonale produksjoner. <br/>Petter har til nå jobbet med selskaper som: Nike, Red Bull, Bose, Sony, Asics, Universal Studios, Warner Music, Sony Music, VICE osv.
Dobbelt statsborgerskap - Informasjon om nye rutinerHvis du er norsk statsborger og blir statsborger av et annet land etter 1. januar 2020, vil du kunne ha dobbelt statsborgerskap, ifølge norsk lov. 03. sep 2020 Norge vil ikke ta fra deg ditt norske statsborgerskap ditt hvis du blir borger av et annet land. Du trenger ikke å levere noen søknad til norske myndigheter for å beholde det norske statsborgerskapet ditt. Vennligst se detaljert informasjon hos UDI her. Hvis du har mistet det norske statsborgerskapet ditt fordi du ble statsborger av et annet land, ellerhvis UDI har tilbakekalt statsborgerskapet ditt fordi du ikke løste deg fra det opprinnelige statsborgerskapet ditt innen fristen, kan du søke om å få norsk statsborgerskap tilbake. Fra mandag 3. februar 2020 kan du registrere søknader om bibehold, gjenerverv og fedremelding i SpN (UDIs søknadsportal på nett). Deretter kan du kontakte Ambassaden i Tokyo for å gjøre en avtale for id-sjekk og levering av dokumenter.


Send penger til Norge fra Japan - Wise, tidligere TransferWise


Japans havvindsatsing ser til Norge når de skal gjøre egen


Japansk nettfenomen til norsk TV - Tek. noJapan har fått mye fokus på diverse nettsider. Lenge var det få i Norge som visste hva som gikk på japanske skjermer, men med Youtube åpnet det seg en bunnløs portal med underholdning. Nå skal et av de sære fenomenene importeres til Norge. Sær underholdningJapansk underholdning har en enkel oppskrift. Finn frem en gruppe berømte personer, spe på med vakre lettkledde damer og la de utføre oppgaver.


- Internett har helt klart hatt en enorm påvirkning for spredningen av japansk kutur. Tidligere hadde mange bilde av japan som et land bestående av samuraier. Når du nå kan laste ned japanske tegneserier og se filmer via nett endrer dette bildet seg, forklarer han til Teknofil. Kenneth Stien sprer japansk populærkultur til nordmenn via sin butikk Neo Tokyo. Selv tror han japanske TV-show vil kunne gjøre suksess også her, men det spørs likevel om det vil bli like stort. - I Japan er det en lang tradisjon med slike show og konkurranser og ofte krever det meget god fysikk for å vinne.


Men vi har i alle fall merket stor interesse fra de norske kanalene, jeg kunne ha skrevet kontrakt med samtlige norske i går hvis jeg adde ønsket det, sier administrerende direktør i Rubicon TV, Lars Hognestad, ifølge Aftenposten. Det er likevel et spørsmål om norske TV-tittere vil vise like stor entusiasme når showene sendes via TV. Det er helt klart noe annet å se videoer på med uforståelig japansk tale, enn nordmenn som dummer seg ut. Internett har åpnet for JapanKenneth Stien har gjort sitt for å bringe japansk populærkultur til Norges befolkning. Via sin butikk Neo Tokyo selger han både japanske tegneserier, filmer, figurer og bøker. Han mener Internett har medført at mange har åpnet øynene for japansk kultur.


Om meg: Jeg heter Christopher Wang og er Norsk statsborger. Min drøm er å kunne jobbe å bo i Japan. Japans historie å kultur er noe jeg alltid har vært fasonert over, så mye at jeg holder på med lærer meg språket. Jeg har alltid vært god i å prate med andre å kan argumentere godt, ting jeg ser som sterke egenskaper i en selger. Har lite jobb erfaring med konkret salg, men har alltid vært yrket jeg har tenkt jeg passer inn i.


I de japanske showene kan hvem som helst delta, men stort sett er det atleter som står igjen som vinnere, forklarer Stien. Som et eksempel på et populært show i Japan trekker han frem "Sasuke". Dette er et show hvor utøverne må forsere svært vanskelige hindringer. Ikke overraskende er det profesjonelle atleter som pleier stå igjen som vinnere ifølge Stien. Artikkelen fortsettere etter video. Denne typen show kan være lett gjenkjennelige for et norsk publikum, men japansk TV er bedre kjent for sine sære ideer som mange nok mener går over kanten. Som for eksempel denne typen skjult kamera:Artikkelen fortsettere etter video. Eller for eksempel show hvor utøverne må legge seg ned i glohett vann for å få en kvinne til å hoppe opp og ned i stolen hun sitter på. Stressventil eller grensesprengende? Mange mener denne typen show blir populære fordi de veier opp for presset japanerne utsettes for arbeidsmessig.


Så langt er oppskriften lik norske underholdningsshow, men der stopper den også opp. Det finnes nemlig ikke grenser for hva showene i Japan kan inneholde. Her blandes det smerte, skrekk og sær sær humor. Dette ble raskt oppdaget av nettbrukere som fant videoene på Youtube og sendte de videre til venner og bekjente. Det har også blitt opprettet nettsider, slik som japanprobe. com og tvinjapan. com, som har spesialisert seg på å legge videoer fra japansk TV ut på nett. Importeres til NorgeDette har ikke gått TV-bransjen over hodet.


Skriver om reise, historie, kultur og politikk. Jeg har en Bachelor of Arts i Film- og Tv-produksjon, med en fordypning i manusskriving. For tida jobber jeg på et spillefilmmanusprosjekt og et kortfilmmanusprosjekt. Generelt synes jeg det er ekstra spennende å skrive om eksistensielle dilemmaer som identitet og tilhørighet. Hei.


Etter 14 timers arbeidsdager kan det være greit å ha en utblåsning med sære TV-show. Stien mener på sin side at effektivitetspresset ikke er noen god forklaring på fenomenet med sære TV-show. Han mener produsentene er mer opptatt av å presse grensene. - Ideene til disse showene blir i stor grad hentet fra spillverdenen. Formålet er å se hva som er mulig å utføre. Idéskaperne vil gjerne se om ting som er gjennomført i spillverdenen også kan gjennomføres i det virkelige liv, forklarer han. Uansett årsak, så har denne tradisjonen maktet å plassere japanske TV-show sentralt på kartet over nettrender. Om det dukker opp en ny idè på TV i Japan har det nesten garantert spredd seg på nett i løpet av den neste.


Per idag er jeg ansatt på en Pizza og Grill resturant i Tromsø Bosatt i Tokyo, Japan. Mottar min bachelorgrad i japansk språk innen 2016. Er på utkikk etter alle typer arbeid i norsk-japansk relasjon. Også interessert i alt språkrelatert arbeid, som språklærer (norsk, engelsk, japansk), oversetting, tolk, informasjonskonsulering, etc.


JapanArbeidsgivere som ansetter 3 Les om arbeidsgivere og jobbmuligheter Les om norske arbeidsgivere i Japan og se aktuelle ledige stillinger. Ta gjerne kontakt med arbeidsgiverne direkte for å forhøre deg om mulighetene som finnes for øyeblikket. Seksjonen for jobb i utlandet er under utvikling og det vil bli publisert stadig mer informasjon om jobbmuligheter og bedrifter i utlandet her i tiden fremover. Vis mer Interessert i jobb i Japan? Oppdater dine jobbønsker og CV slik at arbeidsgivere og headhuntere kan nå tak i deg. Tekstforfatter, korrekturleser, oversetter.


Nå ønsker de ifølge Aftenposten å importere showene til norske kanaler. Selskapet Rubicon TV har i første omgang sikret seg rettighetene til showet "Hole in the wall", eller "Human Tetris" som videoene først ble kjent som på nett. I dette programmet skal deltakerne stille seg på kanten av et svømmebasseng. Mot deltakerne blir det så sendt en diger isoporvegg med en utklippet form. Denne formen må deltakerne etterligne for å slippe å bli dyttet ut i vannet. Her kan du selv se et eksempel:Artikkelen fortsettere etter video. - Har flere interesserteRubicon TV tror selv programmet vil få stor interesse i Norge. - Jeg lo i alle fall veldig første gang jeg så det, kanskje over hvor dumt det kan virke.


Japansk nettfenomen til norsk TV - Tek.no


Og nå kommer det altså også til norske skjermer. Spennende å se norsk resultatStien er selv spent på å se det norske resultatet. - En ting er å gjennomføre en liten lek som "Hole in the wall". Spørsmålet er om norske produsenter makter å gjøre det like stort og gjennomført som i Japan. Ikke minst er det viktig å huske på at deltakerne ofte i disse showene har som jobb å virke skremte og vise smerte. Det glohete vannet de utsettes for er ikke nødvendigvis like hett som de later som. Det er en del av reglene for showene, påpeker han. Personlig gleder vi oss stort til at konseptet blir tatt videre. Det finnes grenser for hvor moro det blir å se Atle Antonsen gå gjennom et hull i veggen. Det må nok litt mer enn dette til for at det skal ta fullstendig av.


Kan jeg ta nettstudier i Japan, fra Norge? - Ung.no


Japaneksperten


關於

歡迎光臨群組!您可以和其他會員連線,取得更新並分享影片。

會員

 • 13
 • jan pakhi
  jan pakhi
 • Black Adam
  Black Adam
 • Devit Lee
  Devit Lee
 • nahid iqbal
  nahid iqbal
bottom of page